Петренко сказав, коли підготують апеляцію щодо ПриватБанку

Петренко сказав, коли підготують апеляцію щодо ПриватБанку

Укрінформ
В Окружному адміністративному суді Києва ще не повідомили сторонам, коли підготують повний текст рішення, яким визнано незаконною націоналізацію ПриватБанку.

Про це сказав міністр юстиції Павло Петренко в коментарі Укрінформу.

“Суддя не повідомив сторони, коли він виготовить повний текст рішення. Він має на це певний час. Ми щодня, як учасник процесу, звертаємося офіційно до суду з клопотаннями про ознайомлення, щоб отримати повний текст рішення”, - зазначив Петренко.

Водночас він запевнив, що як тільки Мін’юст отримає повний текст рішення, буде підготовлено апеляційну скаргу для направлення до апеляційної інстанції.

Читайте також: Окружний адмінсуд ухвалив ще одне рішення щодо ПриватБанку на користь Коломойського - НБУ

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня 2019 року Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу за позовом бізнесмена Ігоря Коломойського до НБУ, Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку.

Розгляд даної справи тривав із червня 2017 року.

В Окружному адмінсуді Києва пояснили своє рішення стосовно визнання незаконною націоналізації ПриватБанку тим, що відповідачі у цій справі не довели правомірності віднесення банку до категорії неплатоспроможних.

Водночас у Національному банку наполягають, що рішення стосовно неплатоспроможності ПриватБанку ухвалювалося на основі аналізу якості його активів, в результаті чого було зафіксовано від'ємний капітал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-