В Україні стартує акція

В Україні стартує акція "Місяць Червоного Хреста"

Укрінформ
В Україні з 8 квітня по 9 травня під гаслом "100 років милосердя" триватиме традиційна Всеукраїнська акція "Місяць Червоного Хреста".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі Товариства Червоного Хреста в Україні.

"Мета акції "Місяць Червоного Хреста" – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: ВПО, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, осіб з інвалідністю, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ/СНІД або туберкульоз, а також сформувати громадську думку на користь милосердя", - пояснили в організації.

Як зазначається, на час акції оголошується збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів хатнього вжитку та медикаментів.

Читайте також: Червоний хрест відправив на Донбас 160 тонн гумдопомоги

"Кошти та натуральна допомога, що надійдуть до організацій Товариства за цей час, допоможуть надати адресну матеріальну та натуральну допомогу малозабезпеченим верствам населення, притулкам та інтернатам для дорослих і дітей", - відмітили у Червоному Хресті.

Також, впродовж акції організація розраховує поповнити склади недоторканих запасів Червоного Хреста всім необхідним для надання допомоги потерпілим громадянам під час надзвичайних ситуацій техногенного, природного чи побутового характеру.

Крім того, Товариство Червоного Хреста запрошує долучатись до членства у Товаристві. Детальна інформація про оновлену концепцію членства опублікована на офіційному сайті організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-