Уряд дав 54,6 мільйона на підвищення кваліфікації держслужбовців

Уряд дав 54,6 мільйона на підвищення кваліфікації держслужбовців

Укрінформ
Уряд виділив на підвищення кваліфікації держслужбовців, голів державних адміністрацій та службовців місцевого самоврядування 54,6 мільйона гривень.

Як повідомляє Урядовий портал, відповідний проект постанови Кабмін ухвалив 20 березня.

"Згідно з ухваленою урядом постановою, цьогоріч підвищення кваліфікації пройдуть 26 275 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Затверджена сума видатків із Державного бюджету України на ці потреби – 54,6 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Саєнко назвав одне з головних завдань реформи держуправління

Порядком формування державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів, затвердженим постановою Кабінету міністрів України від 15 квітня 2013 року № 306, державні замовники протягом 10 робочих днів після набрання чинності закону про Державний бюджет України на відповідний рік подають Мінекономрозвитку пропозиції щодо проекту державного замовлення. Після чого Мінекономрозвитку подає у 3-місячний строк з дня набрання чинності законом про Державний бюджет уряду України проект рішення про затвердження державного замовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-