Саєнко назвав одне з головних завдань реформи держуправління

Саєнко назвав одне з головних завдань реформи держуправління

Укрінформ
Одним з найважливіших завдань реформи державного управління в Україні є підвищення довіри суспільства до державної служби.

Про це заявив Міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко під час засідання колегії Національного агентства України з питань державної служби, де було презентовано звіт про роботу агентства у 2018 році, повідомляє прес-служба уряду.

«Ми змінюємо ситуацію. Раніше чиновник був перешкодою реформ. Зараз має стати лідером змін, якому довіряють громадяни», - зазначив Саєнко.

Серед результатів реформи держуправління Саєнко підкреслив залучення найкращих професіоналів на нові посади державної служби завдяки оновленій конкурсній процедурі, підвищенню вимог та запуску сучасного порталу вакансій career.gov.ua, де уперше можна подати документи он-лайн.

Читайте також: На одну вакансію в держслужбі претендує 30 осіб – Саєнко

«У 2019 році ми, зокрема, сфокусуємо увагу на вдосконаленні конкурсної процедури, модернізації порталу вакансій та розширенні його можливостей», - наголосив міністр.

Як зазначає прес-служба, завданням на поточний рік Саєнко також визначив підвищення якості роботи держслужбовців та питання дотримання законодавства про державну службу.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-