Мінветеранів розраховує на приміщення в центрі Києва

Мінветеранів розраховує на приміщення в центрі Києва

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів наразі розташоване на базі Державної служби у справах ветеранів та шукає приміщення під свої потреби.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила заступник міністра у справах ветеранів Оксана Гаврилюк.

"Поки що ми знаходимось на базі Державної служби у справах ветеранів, і я вважаю, що це добре, ми близько до фахівців за різними напрямками, і якщо виникає якесь питання, то ми можемо якісно комунікувати. Так, ми працюємо на предмет отримання приміщення, тому що ми будемо за штатом ширші, ніж Держслужба. У нас центральний апарат передбачає 200 осіб", - сказала Гаврилюк.

Заступник міністра відмітила, що за концепцією міністерство розраховує на приміщення у центрі міста з можливістю розташувати на першому поверсі комунікаційний простір в форматі open space - відкритого простору, щоб туди мали змогу дістатись ветерани з обмеженими можливостями.

"Ми хочемо бути максимально відкритими для всіх, наскільки це можливо. Тому розглядаємо пропозиції, які могли б нам підійти", - додала Гаврилюк.

Також посадовець зазначила, що наразі у міністерстві працює п'ятеро осіб, і найближчим часом будуть оголошені конкурси на заміщення вакантних посад у міністерстві.

Читайте також: Мінветеранів має функціонувати за принципом “єдиного вікна” - Фріз

Раніше міністр у справах ветеранів Ірина Фріз розповіла, що Фонд Держмайна запропонував чотири варіанти для розміщення Міністерства у справах ветеранів, ще одну пропозицію надало Держуправління справами.

Як повідомлялося, у лютому 2018 року Верховна Рада рекомендувала уряду створити Міністерство у справах ветеранів. 22 листопада парламент підтримав кандидатуру Ірини Фріз на посаду міністра у справах ветеранів.

Кабінет міністрів України на засіданні 28 листопада створив відповідне міністерство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-