АРМА оголошує новий конкурс на управителя Межигір'ям

АРМА оголошує новий конкурс на управителя Межигір'ям

Укрінформ
Національне агентство з розшуку активів (АРМА) вирішило оголосити новий конкурс з відбору управителя резиденцією екс-президента Віктора Януковича "Межигір’я" та змінити умови конкурсу.

Про це повідомив голова АРМА Антон Янчук, відеокоментар якого розміщено на сторінці відомства у Facebook.

“Як відомо, в управління АРМА передано майно на території резиденції Межигір'я. Щоб мотивувати бізнес активніше брати участь у конкурсі з відбору управителя Межигір'ям, АРМА вирішила спростити конкурсні умови та оголосити новий конкурс”, - сказав Янчук.

За його словами, раніше цей конкурс передбачав відбір управителя рухомим і нерухомим майном на території Межигір'я.

Читайте також: АРМА за рік знайшла 21 мільярд у статутних капіталах

“Тепер ми шукатимемо управителя на три групи об'єктів. По-перше, нерухомим майном. По-друге, рухомим майном на території Межигір'я, і по-третє, корпоративні права ТОВ “Танталіт”. Цьому підприємству належить чимала кількість об'єктів на території резиденції. Контроль над корпоративними правами ТОВ “Танталіт” спростить управління нерухомим та рухомим майном на території Межигір'я”, - додав голова АРМА.

Він уточнив, що першочерговою метою управління майном Межигір'я є його збереження, “тому в новому конкурсі ми зняли вимогу надавати прогнози прибутків - акцент в програмах управління має бути на якості утримання майна”.

“Ми встановили вимогу, що програма управління має включати те, як управитель бачить роботу в Межигір'ї музею корупції. Окрім того, АРМА надасть більшу інформацію про активи, які пропонується передати в управління. Зрештою, ми додали умову про публічність конкурсу: всі подані документи учасників можуть проходити публічне обговорення, в тому числі, за участі ЗМІ. Строк для подачі документів становитиме 30 днів. Запрошуємо бізнес до співпраці та готові до діалогу”, - резюмував Янчук.

Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва передав заарештоване майно резиденції "Межигір'я" в управління АРМА у липні 2018 року.

25 січня поточного року АРМА продовжило до 28 лютого конкурс з обрання управителя національного парку "Межигір'я".

25 лютого Янчук заявив, що конкурс за право управляти "Межигір'ям" може бути продовжений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-