“Прослушка” біля офісу Зеленського: Аваков сказав, коли будуть результати перевірки

“Прослушка” біля офісу Зеленського: Аваков сказав, коли будуть результати перевірки

Укрінформ
Слідчі Національної поліції наразі перевіряють ситуацію щодо виявлення технічного обладнання біля офісу кандидата у Президенти Володимира Зеленського.

Про це у ефірі програми «Свобода слова» на каналі ICTV сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«По тій же ситуації з прослушкою. Наразі слідчі Нацполіції дуже детально перевіряють цю ситуацію. І коли усі документи будуть на столі, кого прослуховували, на якій підставі, де рішення суду, і так далі, - то заявник, офіс Зеленського, буде поінформований, що наша позиція ось така», - сказав Аваков.

Відповідаючи на запитання, скільки може тривати ця перевірка фактів, Аваков зазначив, що "день – два, і ми оголосимо про це публічно, звичайно».

Як повідомлялося, столична поліція перевіряє інформацію про встановлення невідомого технічного обладнання біля офісу кандидата у Президенти Володимира Зеленського. Водночас міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що поліція Києва виявила під офісом Зеленського елементи апаратури прослуховування. Столична поліція відкрила кримінальне провадження.

Читайте також: Біля офісу "Слуги народу" прослуховували не Зеленського — СБУ

Згодом народний депутат Антон Геращенко написав у Facebook, що пристрої для прослуховування, знайдені поруч з офісом кандидата в Президенти Володимира Зеленського — спеціального призначення.

Згодом Служба безпеки України заявила, що дійсно проводила оперативно-технічні заходи поблизу офісу партії "Слуги народу" у Києві, але прослуховували не кандидатів у Президенти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-