Біля офісу

Біля офісу "Слуги народу" прослуховували не Зеленського — СБУ

Укрінформ
Служба безпеки України заявляє, що дійсно проводить оперативно-технічні заходи поблизу офісу партії "Слуги народу" у Києві, але прослуховували не кандидатів у президенти.

Про це йдеться в офіційному коментарі, поширеному на сторінці відомства у Facebook.

СБУ дійсно здійснює оперативно-технічні заходи у місті Києві за адресою Білоруська, 26. Ми відповідально заявляємо, що ці заходи ніяк не пов’язані з жодним із кандидатів у Президенти України або їх оточенням. За вказаною адресою не зареєстровані офісні приміщення, до яких мають відношення кандидати”, — йдеться у повідомленні.

В Службі безпеки зазначили, що усі дії відбуваються на підставі ухвали суду стосовно особи, яка жодним чином не пов’язана з виборчою кампанією.

“Служба безпеки України діє виключно у межах та у спосіб, передбачені українським законодавством та Конституцією України”, — додали в СБУ.

Читайте також: Поліція відкрила справу через “прослушку” біля офісу Зеленського

Як повідомлялося, столична поліція перевіряє інформацію про встановлення невідомого технічного обладнання біля офісу кандидата у Президенти Володимира Зеленського. Водночас міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що поліція Києва виявила під офісом Зеленського елементи апаратури прослуховування. Столична поліція відкрила кримінальне провадження через виявлення біля офісу кандидата у Президенти Володимира Зеленського невідомого техобладнання. Згодом народний депутат Антон Геращенко написав у Facebook, що пристрої для прослуховування, знайдені поруч з офісом кандидата в Президенти Володимира Зеленського — спеціального призначення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-