МІП налагоджує співпрацю з Латвією в інформаційній сфері

МІП налагоджує співпрацю з Латвією в інформаційній сфері

Укрінформ
Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко відвідав Латвію з робочим візитом.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

“У рамках візиту А. Біденко провів зустріч з віце-спікером Сейму Латвії Дагмарою Бейтнере-Ла Галла і обговорив питання забезпечення інформаційних потреб української громади Латвії”, - йдеться у повідомленні.

На зустрічі з представником Комітету закордонних справ Інесою Войкою та головою латвійської делегації у Парламентській асамблеї ОБСЄ Інесою Ікстеня було відзначено ефективну співпрацю двох країн в ОБСЄ, зокрема щодо підтримки резолюцій по Україні, а також проблематику забезпечення збалансованих інформаційних кампаній під час національних виборів.

Читайте також: МІП презентувало платформу з вивчення української для іноземців

Артем Біденко також зустрівся з директором Балтійського центру медіа-грамотності Янісом Сікснісом, з яким обговорив реалізацію спільних навчальних проектів для балтійських і українських журналістів.

Окрім того, держсекретар МІП узяв участь у дискусії “Роль письменників у боротьбі проти пропаганди і за свободу слова у добу пост-правди”. Він розповів про діяльність Мінінформполітики у сфері протидії російській пропаганді на окупованих територіях і протидії інформаційним операціям РФ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-