Молодь є драйвером змін в Україні - держсекретар Кабміну

Молодь є драйвером змін в Україні - держсекретар Кабміну

Фото
Укрінформ
Молодь є драйвером змін в Україні і має активніше долучатися до процесів реформування державної служби: брати участь у конкурсах на посади в державних органах, проходити стажування в Секретаріаті Кабміну та міністерствах.

Про це заявив державний секретар Кабміну Володимир Бондаренко на зустрічі з молоддю Кам’янця-Подільського, який цього року отримав статус Молодіжної столиці України, інформує Урядовий портал.

«Молодь – це той драйвер, який стимулює нас до змін. Наприклад, у Прем’єр-міністра кожен раз після зустрічі з молоддю народжуються нові і нові ідеї. Хто ж ще так надихає на ідеї, як не молодь», – зазначив Бондаренко.

Він запросив студентів на стажування в Секретаріат Кабміну, адже переконаний, що це надзвичайно корисний досвід. «Ми вже два роки відкриті для молоді. І саме вона допомагає змінювати бачення, по-іншому дивитися на розв’язання тих чи інших проблем»– зазначив держсекретар.

Читайте також: Гройсман зустрівся з представниками ІТ-сектору — про що домовилися

Як повідомлялось, у 2017 році Міністерство молоді та спорту спільно з Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою ініціювали проведення національного конкурсу «Молодіжна столиця України». Першим переможцем було місто Львів.

Зазначений конкурс є щорічним та проводиться з метою відзначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді.

У 2018 році в конкурсі взяло участь 41 місто України, 10 із яких було обрано до фінального етапу відбору. За результатами конкурсу перемогу та статус Молодіжної столиці України 2019 року отримало місто Кам’янець-Подільський.

Фото: www.kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-