Чиновниця міграційної служби

Чиновниця міграційної служби "забула" вказати у декларації два авто

Укрінформ
Посадовець Управління Державної міграційної служби України у Волинській області не відобразила у декларації купівлю двох авто - Lexus GX та Toyota Land Cruiser.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Посадовець Управління Державної міграційної служби України у Волинській області Тетяна Гіль не повідомила Національне агентство про суттєві зміни в майновому стані після продажу автомобіля LEXUS GX 460 за 620 000 грн, а також після придбання автомобіля TOYOTA LAND CRUISER 200 за таку саму вартість", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу прокурор Херсонської місцевої прокуратури Херсонської області Євгенія Жук несвоєчасно повідомила Національне агентство про суттєві зміни у майновому стані у зв’язку з придбанням у жовтні 2017 року майна у вигляді частини житлового будинку на суму 83 505 грн.

"Відповідальність за ці правопорушення передбачена частинами 1 та 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та тягне за собою накладення штрафу від 50 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян відповідно", - зауважили у Нацагентстві.

Читайте також: НАЗК викликає кандидата в президенти для надання пояснень

Крім того, за результатами здійснення контролю за своєчасністю подання декларацій Національне агентство склало та направило до суду два адмінпротоколи стосовно Наталії Богатирьової, головного консультанта секретаріату депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді України (декларації за 2016 та 2017 роки).

Також несвоєчасно подали декларації за 2017 рік четверо депутатів Білогородської сільської ради, суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду, а також колишні посадовці прокуратури Одеської області та Київської митниці ДФС України.

"Національне агентство встановило, що несвоєчасно подав 2 декларації та повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Іван Рудяк. Він несвоєчасно подав декларацію після звільнення з посади головного спеціаліста відділу роботи із зверненнями громадян апарату Київської обласної держаної адміністрації (за 2016 рік), а також декларацію перед звільненням з посади голови Обухівської районної державної адміністрації Київської області", - зазначили у НАЗК.

Крім цього, у зв’язку з придбанням у серпні 2018 року автомобіля KIA SORENTO 2015 року випуску (625 000 грн) Рудяк несвоєчасно повідомив Національне агентство про суттєві зміни у майновому стані.

Загалом НАЗК направило до суду 15 адмінпротоколів за фактами порушень встановлених законом термінів подання декларацій та повідомлень про суттєві зміни у майновому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-