З України видворили злодія “Тахіра”

З України видворили злодія “Тахіра”

Фото
Укрінформ
Хмельницькі поліцейські спільно з міграційною службою видворили за межі України кримінального злодія на прізвисько «Тахір».

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

“Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з представниками обласного управління державної міграційної служби видворили за межі України небезпечного кримінального злодія на прізвисько «Тахір», - йдеться у повідомленні.

У поліції поінформували, що цей 31-річний чоловік є громадянином сусідньої держави. Так, у 2007 році він вчинив на території України низку тяжких та особливо тяжких злочинів, в тому числі - умисне вбивство із корисливих мотивів в складі злочинної групи.

“Зловмисника засудили до позбавлення волі, але, як стало відомо правоохоронцям, під час відбування покарання у виправній установі Хмельницької області на шлях виправлення він не став. Натомість, навіть планував після звільнення з місць позбавлення волі продовжити свою злочинну діяльність на території України”, - повідомили у поліції.

Читайте також: У Фінляндії затримали росіянку, яку через наркотики шукав Інтерпол

Зазначається, що у цьому зв‘язку правоохоронні органи прийняли рішення про примусове повернення чоловіка до країни його походження. Окрім того, стосовно чоловіка застосовано заборону подальшого в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-