Чернотицький прокоментував своє призначення на пост глави Суспільного мовлення

Чернотицький прокоментував своє призначення на пост глави Суспільного мовлення

Укрінформ
Микола Чернотицький, якого 31 січня Наглядова рада "Національної громадської телерадіокомпанії України" призначила виконуючим обов'язки голови Громадського мовлення, відмовляється вважати себе керівником.

Про це він заявив Громадському.

"Спочатку я дізнався про це (про призначення виконуючим обов'язки голови НСТУ, - ред.). Мені подзвонила член Наглядової ради і повідомила. Та інше джерело - я дізнався зі ЗМІ... Я член правління Громадського мовника і член команди Зураба Аласанії. Я не був, я був повідомлений постфактум", - сказав Чернотицький.

Читайте також: Стало відомо, кого призначили тимчасовим главою Суспільного телебачення

Нагадаємо: у четвер, 31 січня, наглядова рада Національної громадської телерадіокомпанії України достроково розірвала контракт з головою правління НСТУ Зурабом Аласанією. Він заявив, що не знає, з яких причин його звільнили з посади голови Громадського телебачення.

Читайте також: Аласанію відсторонили не через відсутність подій за участю голів держави — Лебедєва

Аласанія керував Національною телекомпанією з 2014 до листопада 2016 року. А в 2017 році спостережна рада Національної громадської телерадіокомпанії за результатами відкритого конкурсу обрала його головою правління Громадського мовлення. Аласанія мав працювати на посаді чотири роки.

Читайте також: Аласанія не виключив суду з Нацрадою через своє звільнення

Микола Чернотицький - член правління НСТУ, який відповідає за діяльність із оптимізації центральної та регіональної структури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-