Аласанія не виключив суду з Нацрадою через своє звільнення

Аласанія не виключив суду з Нацрадою через своє звільнення

Укрінформ
Зураб Аласанія допустив, що оскаржить в суді рішення Наглядової ради Національної громадської телерадіокомпанії України щодо його звільнення з посади голови правління НСТУ.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Порушені всі процедури. Судова боротьба можлива і навіть обов'язкова - після оприлюднення причин", - переконаний Аласанія.

За словами голови правління НСТУ, офіційні причини звільнення йому невідомі, проте це не стало для нього сюрпризом.

Читайте також: У НСТУ повідомили, хто запропонував відсторонити Аласанію

Він також підкреслив, що наглядова рада не став заслуховувати річний звіт правління і з процедурними порушеннями виніс заздалегідь підготовлене рішення.

"На порядку денному питання не було. За поданням з голосу Козака і поправкою Панича - поставили на голосування, зробили голосування "закритим і таємним" і проголосували. Складом: Тетяна Лебедєва, Світлана Остапа, Вадим Міський, Володимир Яворівський, Тарас Аврахов, Олексій Панич, В'ячеслав Козак, Віктор Таран, Сергій Таран, Наталія Скрипка, Ігор Хохич, Олександр Павличенко. Троє проти, дев'ять - за", - уточнив голова правління НСТУ.

Читайте також: Стало відомо, кого призначили тимчасовим главою Громадського телебачення

Нагадаємо: четвер, 31 січня, наглядову раду Національної громадської телерадіокомпанії України достроково розірвала контракт з головою правління НСТУ Зурабом Аласанією. Він заявив, що не знає, з яких причин його звільнили з посади голови Громадського телебачення.

Читайте також: У наглядовій раді НСТУ прокоментували розірвання контракту з Аласанією

Аласанія керував Національною телекомпанією з 2014 до листопада 2016 року. А в 2017 році спостережна рада Національної громадської телерадіокомпанії за результатами відкритого конкурсу обрав його головою правління Громадського мовлення. Аласанія повинен був працювати на посаді чотири роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-