У НСТУ повідомили, хто запропонував відсторонити Аласанію

У НСТУ повідомили, хто запропонував відсторонити Аласанію

Укрінформ
Член наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України В’ячеслав Козак був ініціатором висловлення недовіри голові правління НСТУ Зурабу Аласанії.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила член наглядової ради Світлана Остапа.

“Я тільки можу сказати, що це було планове засідання, багато питань заздалегідь було вирішено обговорити — і звіти, і плани, і зміна структури — і під час засідання член наглядової ради В'ячеслав Козак виніс пропозицію висловити недовіру Зурабу після обговорення одного з питань. Він про це висловлювався неодноразово ще раніше — і півроку назад, і восени — що він би хотів поставити таке питання. Але тоді більшість не ставила, а цього разу поставила і проголосувала”, - розповіла Світлана Остапа.

Вона не уточнила, що було причиною такого рішення, зауваживши, що мотивація розірвання контракту з Аласанією буде виписана в протоколі засідання. Документ буде оприлюднений найближчими днями.

Читайте також: У наглядовій раді НСТУ прокоментували розірвання контракту з Аласанією

Як відомо, В’ячеслав Козак був обраний до складу наглядової Ради НСТУ за квотою “Радикальної партії”.

Як повідомляв Укрінформ, Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України 31 січня 2019 року ухвалила рішення про відсторонення від посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії.

Аласанія керував Національною телекомпанією з 2014 до листопада 2016 року. А в 2017 році наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії за результатами відкритого конкурсу обрала його головою правління Суспільного мовлення. Аласанія мав працювати на посаді чотири роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-