Конкурс на управителя для Межигір'я продовжили до 28 лютого

Конкурс на управителя для Межигір'я продовжили до 28 лютого

Укрінформ
Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, продовжило до 28 лютого цього року конкурс на обрання управителя національного парку "Межигір'я".

Про це повідомив під час прес-конференції конференції у п'ятницю голова АРМА Антон Янчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Через те, що інтерес бізнесу до управління "Межигір'ям" виявився вкрай низький, тендерний комітет прийняв рішення про завершення конкурсного відбору серед тих претендентів, хто подались на конкурс. Утім, зважаючи на звернення від журналістів-розслідувачів, які з 2013 року зробили вагомий внесок у збереження "Межигір'я", ми вирішили піти на зустріч і продовжити конкурс до кінця лютого", - сказав він.

За словами Янчука, конкурс на відбір управителя для Межигір'я тривав 51 день, проте бажання взяти у ньому участь виявили лише два претенденти. При цьому лише один з них відповідає конкурсним вимогам.

Читайте також: АРМА шукає управителя для "Межигір’я"

Янчук висловив сподівання, що увага журналістів до конкурсу сприятиме появі нових претендентів, охочих стати управителями Межигір'я.

Як повідомляв Укрінформ, у липні 2018 року стало відомо, що Печерський райсуд Києва передав арештоване майно резиденції "Межигір'я" в управління Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-