АРМА шукає управителя для

АРМА шукає управителя для "Межигір’я"

Укрінформ
Нацагентство з розшуку активів оголосило конкурс на управління колишньою резиденцією екс-президента Віктора Януковича у Нових Петрівцях - сумнозвісним "Межигір'ям".

Про це повідомляє прес-служба АРМА.

"АРМА запрошує потенційних управителів взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління активами у вигляді нерухомого та рухомого майна, розташованого у с. Нові Петрівці, Вишгородського району, Київської області (резиденції "Межигір'я"), які передані в управління АРМА на підставі ухвал Печерського районного суду м. Києв", - йдеться у повідомленні

Тим, хто бажає взяти участь у конкурсі, необхідно до 12 грудня 2018 року включно надати ряд документів: заяву про згоду взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління "Межигір'ям"; програму управління активами, в якій мають бути обов’язково відображені заходи, джерела отримання та прогнозований розмір доходів від управління активами, розрахунок витрат управителя у зв’язку із управлінням активами, плати (винагороди) управителя у відсотках від доходів від використання активів та розмір надходжень від управління активами до держбюждету, інформацію та відомості про відповідність кваліфікаційним критеріям, документи про відповідність кваліфікаційним критеріям.

Читайте також: ГПУ передала АРМА дві елітні автівки Курченка

Всю інформацію, документи, матеріали та відомості необхідно надсилати на паперових носіях на адресу АРМА - 01001, м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 1, а також їх копії, виготовлені шляхом сканування, – на електронну адресу: info@arma.gov.ua. Кінцевою датою подання документів є дата надходження відсканованих копій документів на електронну адресу, попередили в АРМА.

Як повідомлялося, у липні 2018 року стало відомо, що Печерський райсуд Києва передав арештоване майно резиденції "Межигір'я" в управління Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-