ГПУ передала АРМА дві елітні автівки Курченка

ГПУ передала АРМА дві елітні автівки Курченка

Фото
Укрінформ
Генпрокуратура передала Агентству з питань управління активами (АРМА) два автомобілі бізнес-класу - броньований автомобіль BMW 760i та Aston Martin Rapide.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"Інформуємо, що наразі арештовано та передано до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, два елітні транспортні засоби - (броньований автомобіль BMW 760i та Aston Martin Rapide), що належать підозрюваному К., які були оформлені на підставних осіб", - написав він.

Лисенко додав, що автомобілі були передані в управління АРМА рішенням суду у справі, яку розслідують у Департаменті міжнародно-правового співробітництва ГПУ.

Читайте також: У Швейцарії арештували майно Курченка

У свою чергу заступник генпрокурора з питань міжнародно-правового співробітництва Євген Єнін у Facebook написав: "Скористались негодою, щоб на підставі рішення суду передати в управління Агентству з повернення активів (АРМА) пару люксових автівок (броньована БМВ 7 та Астон Мартін), що належали відомому на всю країну підозрюваному К.".

Як стало відомо Укрінформу від поінформованих джерел у правоохоронних органах, обидва автомобілі через підставних осіб належали олігарху Сергію Курченку.

Перше фото: Андрій Лисенко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-