СБУ блокувала незаконний збут зброї на території України

СБУ блокувала незаконний збут зброї на території України

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України у межах протидії незаконному обігу зброї блокували збут військових засобів ураження на території України.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Білої Церкви на Київщині незаконно зберігав у власному помешканні вогнепальну зброю та боєприпаси. Своїх клієнтів він підшукував через мережу Інтернет, зокрема серед жителів Сумської області", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ блокувала спроби втручання спецслужб РФ у президентські вибори

Співробітники СБУ задокументували факт реалізації ділком двох пістолетів вітчизняного та іноземного виробництв, а також набоїв до них. Правоохоронці затримали зловмисника за місцем проживання під час збуту автомата Калашникова.

У межах відкритого кримінального провадження фігуранту справи оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також: СБУ впіймала в районі проведення ООС агента російських спецслужб

Триває досудове слідство для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності. Заходи з викриття зловмисника проводились співробітниками Управління СБУ в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-