Сім'ї відвідали у Москві 16 військовополонених моряків

Сім'ї відвідали у Москві 16 військовополонених моряків

Укрінформ
Сім'ї та рідні 16 українських військовополонених моряків змогли побачити українських захисників під час судового засідання в Москві. Моряки вірять і відчувають, що Україна не забула про них, що вона бореться за них.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак телеканалу «Прямий», повідомляє прес-служба Міноборони.

“Я буквально перед приїздом сюди (на зустріч Президента України Петра Порошенка з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні — ред.) розмовляв з нашим омбудсменом. Вона телефонувала з Москви... Вона мала можливість спілкуватися зі всіма нашими хлопцями... Вони вірять і відчувають, що Україна не забула про них, що ми боремося за них. І я хотів би сказати, що 16 сімей були в Москві і теж мали можливість зустрітися з нашими хлопцями. І я можу в черговий раз підтвердити, що жодного солдата, офіцера, військовослужбовця ми просто так не віддамо. Ми взагалі робимо все можливе для того, щоб їх повернути додому... Така зустріч відбулася. Хлопці почувають себе дуже добре. А ми будемо за них боротися”, - запевнив глава оборонного відомства.

Читайте також: Україна не відмовиться від права проходити через Керченську протоку — Полторак

Полторак наголосив, що не має жодних сумнівів в тому, що моряки повернуться додому. “Вони будуть у нас, вони будуть в нашому краю, і їх чекають родини, їх чекають військовослужбовці. Ми для них підготували житло. Саме головне, щоб вони скоріше повернулися додому. Ми їх чекаємо”, - наголосив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-