Поліція відкрила справу через обстріляне авто представника штабу Гриценка

Поліція відкрила справу через обстріляне авто представника штабу Гриценка

Укрінформ
Столична поліція відкрила справу за фактом пошкодження автомобіля прес-секретаря політичної партії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“До чергової частини Деснянського управління поліції зателефонувала жінка і повідомила, що вона виявила сліди пострілів на власному автомобілі. На місце направили екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Правоохоронці поспілкувалися із заявницею, яка повідомила, що працює прес-секретарем політичної партії. За її словами, 12 січня близько 12-ї години вона припаркувала автомобіль по вулиці Вікентія Беретті в Деснянському районі столиці. А сьогодні вдень, підійшовши до машини, помітила пошкодження лобового скла, дверей та порізане колесо”, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці оглянули транспортний засіб та виявили ушкодження на лобовому склі та на передніх правих дверцях, імовірно - від пневматичної зброї. Зазначається, що пошкоджене колесо на момент приїзду поліції заявниця встигла замінила.

Читайте також: У Києві обстріляли авто працівників штабу Гриценка - прес-секретар

“Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Встановлюються обставини, причини та мотиви скоєння правопорушення”, - поінформували у столичній поліції.

Раніше керівник прес-служби лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка Христина Бондаренко повідомила, що невідомі обстріляли авто двох працівників Центрального штабу Гриценка - прес-секретаря Європейської партії України Юлії Підкурганної та головного редактора партійної газети В'ячеслава Калугіна, які обоє працюють у штабі і є подружжям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-