Україна посідає одне з центральних місць в інформпросторі РФ — Джапарова

Україна посідає одне з центральних місць в інформпросторі РФ — Джапарова

Укрінформ
Україна посідає одне з центральних місць в російському інформаційному просторі.

Про це написала перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова на своїй сторінці у Facebook.

“Маю зазначити, що Україна займає одне з центральних місць в російському інформпросторі. Це фейки, мова ворожнечі, пошук “екстремістів”, “диверсантів”, “терористів” та “радикалів”. Це масштабна та багаторівнева спроба дискредитувати країну та українське суспільство в різних її суспільно-політичних, культурних, релігійних, гуманітарних проявах. Це спроба зобразити політичне керівництво країни “кровожерливими ворогами”, що “не хоче припинення війни” і багато іншого трешу”, - зазначила Джапарова.

Читайте також: Джапарова розповіла, як Україна бореться за інформаційний простір в ОРДЛО та Криму

На її думку, чим більше в РФ продукують подібні “шедеври”, тим більше заганяють себе до ізоляції та несприйняття. Головним споживачем цього є звичайні росіяни, які щиро вірять в те, що на “Донбасі - громадська війна”, а “Крим сам повернувся до рідної гавані”, “Путін - найкращий лідер в світі”, який рятує 140 млн “мучеників” від зовнішніх ворогів, які “мріють знищити РФ”.

Результат такого зомбування - знищення соціальної резистентності, критичного мислення та всіх форм прояву свобод. Це означає приректи своє власне суспільство на “мезозойську еру” та ізоляцію від світових процесів, підкреслила перший заступник міністра.

“Багато хто з колег жартома “міряє” ефективність своєї роботи відповідно до відгуків російського фейкпрому. Якщо є він (автоматично негативний, зрозуміло), значить гарна та правильна справа була зроблена”, - пожартувала Джапарова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-