Побиття авіаконструктора у Києві: патрульна поліція почала службове розслідування

Побиття авіаконструктора у Києві: патрульна поліція почала службове розслідування

Укрінформ
У патрульній поліції почали службове розслідування через інформацію, оприлюднену у ЗМІ, щодо побиття авіаконструктора ДП “Антонов” Віктора Ковальського, до якого можуть бути причетними двоє патрульних.

Про це повідомляє Патрульна поліція України у Facebook.

“Вчора на деяких інформаційних ресурсах з’явилася інформація про те, що поліцейські управління патрульної поліції міста Києва спільно з громадянами нанесли тілесні ушкодження чоловікові. Офіційно повідомляємо, що по даній події Департаментом патрульної поліції ініційовано службове розслідування та перевіряється правомірність дій патрульних поліцейських у вказаній ситуації”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що про результати службового розслідування додатково буде повідомлено зацікавлених осіб. “Просимо не робити завчасних висновків та не розповсюджувати неперевірену інформацію”, - наголосили у патрульній поліції.

Як повідомлялося, 3 січня у ЗМІ з'явилася інформація, що у Києві біля метро "Шулявська" 81-річного авіаконструктора заводу "Антонов" Віктора Ковальського побили п'ятеро осіб, серед яких, за даними ЗМІ, було двоє патрульних.

Читайте також: ДП “Антонов“ закликає Авакова особисто розібратися з побиттям авіаконструктора

Речник поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що за фактом побиття Ковальського відкрито кримінальне провадження.

Слідчі територіального управління ДБР з’ясовують оприлюднену в ЗМІ інформацію щодо причетності працівників поліції до побиття авіаконструктора. За фактом слідчими територіального управління ДБР в Києві внесені відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу). Проводяться необхідні першочергові слідчі дії.

Також колектив держпідприємства “Антонов” надіслав листа міністру внутрішніх справ Арсену Авакову з проханням втрутитись у ситуацію з побиттям працівника ДП Віктора Ковальського та покарати винних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-