Воєнний стан не вплинув на доставку пенсій — Укрпошта

Воєнний стан не вплинув на доставку пенсій — Укрпошта

Укрінформ
ПАТ "Укрпошта" заявляє, що воєнний стан не вплинув на доставку пенсій і кореспонденції.

Про це повідомила прес-служба Укрпошти в коментарі Укрінформу.

"Укрпошта працювала у штатному режимі і введення воєнного стану в деяких областях жодним чином не вплинуло на її роботу, виплату пенсій і пересилання поштової кореспонденції. Клієнти отримували послуги в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко о 14 годині 26 грудня оголосив про завершення дії правового режиму воєнного стану в 10 областях України. Водночас він підкреслив, що ситуація навколо України "не дуже змінилася".

Воєнний стан було запроваджено після агресивних дій з боку Росії, яка 25 листопада в районі Керченської протоки обстріляла і захопила три українські кораблі та взяла в полон 24 українських моряків.

Читайте також: Укрпошта скасовує доплату за доставку посилок у село

Так, Верховна Рада України 26 листопада ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про запровадження воєнного стану на 30 днів у 10 областях, які розташовані вздовж російського кордону, українсько-молдовського кордону вздовж узбережжя Чорного й Азовського морів: Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській, а також внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

Згідно з указом Президента, правовий режим воєнного стану запроваджувався із 14.00 26 листопада 2018 року строком на 30 діб - до 14.00 26 грудня 2018 року.

Україна наполягає на запровадженні нових міжнародних санкцій санкцій проти РФ у зв’язку з агресією на Азовському й Чорному морях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-