Kasta відкриває сотий пункт обслуговування клієнтів

Kasta відкриває сотий пункт обслуговування клієнтів

PR
Укрінформ
5 грудня інтернет-магазин Kasta відкриває соте відділення всеукраїнської мережі центрів обслуговування клієнтів KastaPost. 

Таким чином, компанія виходить на новий рівень сервісу, запускаючи власного оператора доставки відправлень, послугами якого може скористатись будь-хто з гравців ecommerce-ринку.

4 грудня, на честь відкриття нового відділення, стартує розпродаж на сайті, який триватиме до 6 грудня включно. Протягом цього періоду для всіх товарів, придбаних на Kastа, діятиме акційна безкоштовна доставка. Стосуватиметься вона абсолютно всієї мережі KastaPost.

Ось вже 8 років компанія Kasta розвиває ринок електронної комерції в Україні, приємно дивуючи клієнтів, впроваджуючи ефективні і комфортні для аудиторії інновації та роблячи покупки в Інтернеті зручнішими, швидшими та дешевшими. Завдяки чому впевнено утримуює звання платформи №1 для онлайн-шопінгу в країні у категоріях “одяг” та “взуття”.

Саме задля забезпечення максимального комфорту покупців ще у 2016 році розпочала працювати мережа пунктів обслуговування клієнтів інтернет-магазину KastaPost. Де клієнти мали можливість швидко та без очікувань отримувати товари, придбані на сайті Kasta.

Тільки протягом останнього року мережа відділень зросла з 59 локацій до 99 у 41 місті по всій Україні. Лідерами за кількістю представництв зараз є Київ - 28 точок, Одеса - 9 точок та Дніпро - там відкрито 6 пунктів обслуговування клієнтів. У самій же компанії KastaPost працює більш ніж 280 працівників, 215 з них - це саме персонал відділень.

Сьогодні мережа відділень обслуговує 60% всіх доставок Kasta. При цьому видача одного замовлення під час пікових навантажень займає близько 2 хвилин.

В чому ж полягає особлива зручність використання KastaPost:

Комфорт. У кожному відділенні є примірочні, так що ви можете одразу перевірити, чи вам підходить придбаний одяг або ж взуття.

Якщо ви раптом вирішите повернути товар - то також можете це зробити у відділенні. Гроші за покупку будуть перераховані на картку майже миттєво - операція займає близько 4 хвилин.

Вигода. Якщо ви учасник програми Kasta Black, то доставка по всій мережі відділень KastaPost для вас повністю безкоштовна.

Також безкоштовними в рамках Kasta Black будуть для вас і послуги кур’єра, який може  доставити ваше замовлення на вказану адресу. Погодьтесь, це справді зручно.

Мережа. Компанія Kasta активно розвиває свою присутність в країні та збільшує кількість  відділень. Вже 5-го грудня у Києві відкриється 100 пункт обслуговування клієнтів.

KastaPost постійно розвивається та набуває нових рис - і відтепер це не тільки пункти обслуговування клієнтів компанії Kasta, а й повноцінний оператор доставки, послугами якого може скористатися будь-який український інтернет-магазин. Гарантуючи у такий спосіб ефективний та швидкий сервіс своїм покупцям. Вже зараз укладені угоди з першими партнерами і незабаром KastaPost почне доставляти їхні товари.

Нове відділення KastaPost, яке стане сотим у мережі, відкривається 5-грудня у Києві - на другому поверсі торгового центру “Точка”, на вулиці Довженка, 1в.

Урочисте святкування розпочнеться о 14:00 і на гостей нового відділення очікує безліч приємних розіграшів, конкурсів та подарунків. Зокрема будуть розіграні річні підписки на Kasta Black, промокоди та сертифікати на майбутні покупки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-