Перевірка нового телеканалу Мураєва ще триває - Костинський

Перевірка нового телеканалу Мураєва ще триває - Костинський

Ексклюзив
Укрінформ
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення планує за кілька тижнів розглянути результати позапланової перевірки телеканалу "Максі-ТВ", який використовував у своєму логотипі графічний символ каналу "Наш".

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив член Нацради Сергій Костинський.

"Перевірка телеканалу "Максі-ТВ" ще триває. Протягом найближчих тижнів Нацрада зможе включити до порядку денного засідання питання щодо її результатів і, відповідно, ухвалити рішення", - сказав Костинський.

Разом з тим він уточнив, що за таке порушення регулятор може застосувати до мовника санкцію "оголошення попередження".

Як повідомляв Укрінформ, 7 листопада новий інформаційний телеканал "Наш" вийшов в ефір на базі жіночого каналу "Максі-ТВ" (Maxxi TV). Його власником є батько народного депутата Євгена Мураєва - Володимир Мураєв.

Під час моніторингу мовлення ліцензіата за 8 листопада Нацрада виявила, що телерадіоорганізація використовує логотип, який не передбачено умовами ліцензії. Так, на момент проведення моніторингу транслювався логотип "Максі-ТВ незабаром НАШ", хоча мав би бути логотип "Максі-ТВ".

Читайте також: Нацрада позапланово перевірить новий телеканал Мураєва

Зваживши на ці ознаки порушення, а також на часткову зміну програмної концепції (замість культурологічно-розважального формат каналу фактично став інформаційно-розважальним), регулятор призначив позапланову перевірку супутникового телеканалу "Максі-ТВ" (ТОВ "Наша Прага").

Разом з тим станом на 28 листопада Нацрада не переоформлювала ліцензій ТОВ "Наша Прага" та не затверджувала зміну логотипа телеканалу "Максі-ТВ" на "Наш".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-