Силовики скоординують зусилля, аби не допустити порушень на виборах-2019

Силовики скоординують зусилля, аби не допустити порушень на виборах-2019

Фото, відео
Укрінформ
Усі органи МВС будуть діяти спільно, відповідно до виробленого алгоритму дій, під час підготовки та проведення чергових виборів президента, які мають відбутися 31 березня 2019 року.

Про це 22 листопада під час наради заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомляє прес-служба МВС.

«Високий політичний сезон, старт виборчого процесу починається 30 грудня 2018 року.  Завдання МВС - не допустити порушень та забезпечити публічний порядок під час виборчого процесу», - сказав Яровий.

Читайте також: Броунівський рух України політичної, або Чому наші партії дробляться

Перший заступник міністра також підкреслив, що всі органи МВС - Національна поліція, Національна гвардія, ДСНС та Держприкордонслужба, - мають діяти спільно, в рамках виробленого алгоритму, щоб не допустити порушень.

«Ще одним викликом для нас є ускладнення погодних умов та, як результат, можливі  ускладнення дорожнього руху. ДСНС спільно із Нацполіцією та обласними держадміністраціями мають не допустити надзвичайних ситуацій», - додав Яровий.

Читайте також: Україна в ТКГ вимагатиме від Росії розпустити всі фейкові "уряди" в ОРДЛО - Геращенко

Окрім того, за словами першого заступника міністра, будуть проведенні масштабні навчання з керівниками обласних підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, ДПСУ із залучення спецпризначенців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-