Депутат Богуслаєв

Депутат Богуслаєв "забув" внести у декларацію майно на 20 мільйонів - НАЗК

Укрінформ
Народний депутат України В'ячеслав Богуслаєв своєчасно не повідомив у декларації про купівлю рухомого та нерухомого майна на понад 20 мільйонів гривень.

Про це інформує прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції.

"За результатами контролю за своєчасністю подання повідомлень про суттєві зміни у майновому стані Національне агентство встановило, що народний депутат України В'ячеслав Богуслаєв вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, яке передбачене частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Так, народний депутат несвоєчасно повідомив Національне агентство про суттєві зміни у майновому стані за фактом придбання нерухомого майна вартістю 19485000 грн, а також – рухомого майна вартістю 4518000 грн", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК отримало доступ до реєстру податкової

Як зазначається, НАЗК направило до суду 2 протоколи про адміністративні правопорушення за фактами несвоєчасного повідомлення про суттєві зміни у майновому стані нардепа Богуслаєва.

У агентстві нагадали, що для кожного випадку отримання доходу або придбання майна "окреме повідомлення про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування подається у десятиденний строк з моменту набуття права власності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-