Прес-секретар Гройсмана радить медійникам “жити роботою” і не мовчати

Прес-секретар Гройсмана радить медійникам “жити роботою” і не мовчати

Фото
Укрінформ
Прес-секретар Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана Василий Рябчук поділився досвідом роботи у мас-медіа та на своїй посаді.

Він виступив на зустрічі стратегії #єдиногоголосу в Кабміні, повідомляє Урядовий портал.

За словами Рябчука, головним правилом в його роботі та роботі команди є вміння створювати та творити якісний продукт, поділяти систему поглядів людини, з якою працюєш, “жити роботою”, розуміти свої завдання, постійно навчатися, звертати увагу на найменші дрібниці тощо.

Прес-секретар поділився деякими важливими кейсами із забезпечення публічної діяльності першої особи. Це, насамперед, формування яскравих меседжів, реагування на кризові ситуації, діяльності у соцмережах та інше.

Читайте також: У Будинку Уряду ділилися секретами співпраці між журналістами та прес-службами

Рябчук наголосив, що не потрібно мас-медіа “засипати” великою кількістю інформації за день. “Я прихильник того, щоб один день ніс у собі один сильний сконцентрований меседж. Але є один нюанс: цей меседж можна розкласти на десятки дрібніших посилів, які містять у собі той самий меседж. І головне – у нашій роботі не треба боятися повторювати одне і те саме. Тому що якщо ви сказали раз – вас можуть не почути, якщо ви сказали два – вас почують трішки більше людей, якщо ви скажете п’ять разів – ви гарантовано отримаєте моніторинг, в якому буде написано, що ваша активність дуже висока”, - зазначив прес-секретар.

Він підкреслив, що в роботі комунікаційників важливо під час кризових ситуацій реагувати миттєво, діяти на випередження, прораховуючи ситуацію на кілька кроків вперед, передбачаючи всі ризики, які можуть з’явитися як у соцмережах, так і медіа. За його словами, негативну інформаційну хвилю можна поглинути хвилею позитивних меседжів про реальну роботу.

“Головне правило комунікаційників – не мовчати”, - наголосив Рябчук.

Зустріч стратегії #єдиногоголосу в Кабміні

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-