МІП презентувало національний бренд Ukraine NOW у Шанхаї

МІП презентувало національний бренд Ukraine NOW у Шанхаї

Укрінформ
Держсекретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко презентував єдиний бренд України Ukraine NOW на Китайській міжнародній імпортній виставці (China International Import Expo 2018, CIIE) у Шанхаї.

Він узяв участь в офіційному відкритті національного стенду України на CIIE 2018, а також модерував сесію з креативних індустрій, повідомляє прес-служба МІП.

"Ukraine NOW – це не тільки успішний бренд, який завоював престижну нагороду Red Dot Award. Це і максимально відкритий бренд для різноманітного використання підприємцями, стартаперами, громадськими організаціями, державними установами і просто громадянами з метою промоції України», - зазначив Біденко.

Україна вперше представляє свій торговий, інвестиційний та туристичний потенціал на події такого глобального значення. І саме представники усіх цих бізнес-індустрій вже активно і широко застосовують бренд Ukraine NOW, а також його залюбки використовує громадськість.

Всього на виставці представлені 172 країни світу.

Читайте також: МІП направило запит Facebook через витік даних 257 тисяч користувачів

«Україну представляє більш як 300 провідних підприємств різних галузей починаючи від інвестиційної діяльності, харчової та переробної промисловості, індустріалізації, машинобудування, креативних індустрій, IT та інновацій, туризму та освіти, а також інвестори, покупці та відвідувачі. У кожній із представлених галузей китайський інвестор або покупець зможе побачити сучасні, технологічні, креативні розробки, створені українцями», - зазначив на відкритті стенду голова української делегації перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

У складі делегації - представники МЕРТ, Мінагрополітики, Мінінфраструктури, МІП, наглядової ради ДУ “Офіс із залучення та підтримки інвестицій”, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, Державного космічного агентства України, Адміністрації Президента, Верховної Ради, Київської міської державної адміністрації, ТПП, ДП “Антонов”, АБ “Укргазбанк”, ПрАТ “Укрзалізниця”, ДП “Адміністрація морських портів України”, АТ “Укрексімбанк” та інших провідних державних підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-