Міністр оборони привітав воїнів-інженерів із професійним святом

Міністр оборони привітав воїнів-інженерів із професійним святом

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак привітав українських воїнів-інженерів із професійним святом.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook.

“Ви є високопрофесійною когортою військово-інженерної справи. Військовослужбовці інженерних військ Збройних сил України неодноразово доводили свій чудовий вишкіл та підготовку в багатьох миротворчих місіях по всьому світі, де їхня робота отримувала надзвичайно позитивні оцінки і визнання колег. Цей досвід, помножений на унікальну мужність, терпіння, старанність, а нерідко і на героїзм у теперішній час відбиття кремлівської агресії, відкрив нову сторінку в історії інженерних військ України”, - написав міністр.

Він зазначив, що інженерні війська сьогодні мають надзвичайно важливу і складну місію, виконуючи в районі бойових дій комплекс завдань з інженерного забезпечення наших підрозділів. Військові сапери щоденно ризикують життям, здійснюючи інженерну розвідку місцевості, розміновуючи і знешкоджуючи величезну кількість вибухових предметів, створюючи розгалужену оборонну інфраструктуру.

Читайте також: Україна пишається ратним подвигом своїх артилеристів - міністр оборони

“Пишаюся тим, наскільки гідно й сумлінно ці військовослужбовці виконують свій військовий та професійний обов’язок, повертаючи життя у зруйновані окупантом українські села і містечка, відновлюючи мости на Донбасі та розміновуючи наші землі від підло встановлених ворогом небезпечних пасток!” - наголосив Полторак.

Він подякував воїнам за щоденний подвиг, який заслуговує на всенародну повагу.

Фото: https://www.facebook.com/generalpoltorak

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-