Україна пишається ратним подвигом своїх артилеристів - міністр оборони

Україна пишається ратним подвигом своїх артилеристів - міністр оборони

Укрінформ
Артилеристи у найважчі моменти і періоди сучасної війни за незалежність України демонстрували приклади надзвичайної професійності, мужності та героїзму.

На цьоу наголосив міністр оборони Степан Полторак у привітанні до Дня ракетних військ та артилерії, оприлюдненому на його сторінці у Facebook.

“Наша країна пишається ратним подвигом українських артилеристів, які демонстрували приклади надзвичайної професійності, мужності та героїзму в найважчі та найбільш відповідальні моменти і періоди сучасної війни за незалежність. Їхній влучний вогонь на передовій неодноразово був рятівним”, - зазначив міністр.

Він наголосив, що гармаші справді є "богами" війни, адже у їхніх руках перебуває грізна зброя. 

Міністр запевнив, що розвитку новітніх ракетних і артилерійських систем як надійного та потужного засобу стримування ворога й вогневої підтримки сил оборони України приділятиметься належна увага.

Читайте також: Порошенко: Окупанти вже не раз відчули на собі силу нашої артилерії

“Від рівня готовності ракетних військ і артилерії значним чином залежить успішне запровадження більшості практичних заходів, які ми проводимо в інтересах обороноздатності України та ефективного відбиття зовнішньої агресії”, - заявив Полторак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-