Нацрада оголосила попередження

Нацрада оголосила попередження "Громадському ТБ"

Укрінформ
Нацрада оголосила попередження "Громадському телебаченню" через недотримання правил мовлення у дні пам’яті та жалоби.

Про це повідомляє прес-служба регулятора.

"За результатами позапланової перевірки рішенням Національної ради 1 листопада до ГО "Громадське телебачення" м. Київ (супутникове мовлення, логотип "hromadske") застосовано санкцію оголошення попередження через невиконання нею Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті", - йдеться у повідомленні.

Позапланову перевірку телеканалу Національна рада призначила 27 вересня 2018 року, врахувавши результати моніторингу за 5 вересня – День пам’яті – 100 років із дня початку "червоного терору" - злочинної репресивної політики комуністичного режиму.

Читайте також: "Вести.Радио" отримало штраф за порушення мовних квот

У процесі позапланової перевірки Національна рада з’ясувала, що у цей день інформація про День пам’яті в ефірі мовника була відсутня до 07.07, хоча має поширюватися не менше одного разу на дві години ефірного часу.

Національна рада оголосила компанії попередження і вчергове закликала мовників не порушувати Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті й керуватися ними при плануванні програм і передач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-