Гройсман привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

Гройсман привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав працівників харчової промисловості з професійним святом.

Про це повідомляє Урядовий портал

“Сьогодні харчова індустрія є однією з провідних та високорозвинутих галузей українського агропромислового комплексу, об’єднуючи в собі понад 40 підгалузей і виробництв, де зосереджено близько 15 тисяч малих і великих суб’єктів господарювання”, - зазначив Гройсман.

За його словами, українська харчова продукція з кожним роком завойовує нові ринки збуту і становить значну частку експортного потенціалу економіки України. На переконання Гройсмана, висока динаміка розвитку, впровадження новітніх технологій у виробничий процес і багатолітній досвід працівників галузі дають усі підстави говорити про великі перспективи харчової індустрії.

Прем'єр висловив впевненість, що спільними зусиллями, спрямованими на реалізацію державної політики щодо розвитку харчової промисловості, Україна і надалі буде впевнено рухатися до головної мети - досягнення високих стандартів життя українського народу.

Читайте також: Припинення співпраці з МВФ призведе до дефолту — Гройсман

Як повідомлялося, День працівників харчової промисло?вості відзначається щороку у третю неділю жовтня.

Свято встановлено згідно з указом Президента України від 8 серпня 1995 року № 714/95 «...на підтримку ініціативи працівників харчової промисловості, а також професійних спілок...». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-