Бренд Ukraine NOW представили у столиці Болгарії

Бренд Ukraine NOW представили у столиці Болгарії

Укрінформ
Українська делегація представила бренд Ukraine NOW на Форумі Стратегії ЄС для Дунайського регіону, який пройшов у столиці Болгарії Софії.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики України.

“17-19 жовтня за підтримки Міністерства інформаційної політики українська делегація взяла участь у роботі 7-го Форуму Стратегії ЄС для Дунайського регіону, який пройшов у Софії (Болгарія). На форумі було представлено єдиний бренд України Ukraine NOW, розроблений в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при МІП”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до складу делегації увійшли радник міністра інформаційної політики України Мирослав Ільяш  та директор місцевої Асоціації органів місцевого самоврядування «Стратегія ЄС для Дунайського регіону» Юрій Маслов.

Також, за даними прес-служби, 18 жовтня українська сторона провела круглий стіл «Інформаційне позиціювання. Виклики та загрози в інформаційному просторі Дунаю: єдина стратегія безпеки як гарантія захисту», під час якого було проведено аналіз інформаційних атак РФ через наявні підконтрольні інформаційні ресурси на територіях країн Дунайської стратегії ЄС - Німеччини, Болгарії, Угорщини, Словенії, Румунії, Молдови та інших.

«Росія поширює через підконтрольні ЗМІ інформацію деструктивного характеру, спрямовану на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в Придунайському регіоні, розпалювання національної ворожнечі між багатонаціональними осередками, які компактно проживають в країнах ЄС, а також придунайських регіонах України», - зазначив Ільяш.

Згідно з повідомленням, українська сторона вийшла із конкретними пропозиціями щодо створення дієвого механізму протидії інформаційним загрозам, джерелом яких є агресивна політика РФ, та відпрацювання Концепції інтеграції придунайських регіонів в єдине інформаційне поле.

Також у рамках Форуму пройшла виставка «Україна: історії успіху», де на 16 стендах були представлені успішні національні та транскордонні проекти, реалізовані в прикордонній зоні Одеської, Чернівецької, Закарпатської та Івано-Франківської областей.

Читайте також: Ukraine Now: Американський бізнес побачив в Україні більші перспективи

Крім того, було презентовано альманах «Фокус на Дунай», який відображає позитивні зрушення та реформи в Україні та комплексне бачення подальшої участі України в реалізації Дунайської стратегії ЄС, зазначили в Мінінформполітики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-