Турчинов заклав символічну капсулу на будівництві штаб-квартири зовнішньої розвідки

Турчинов заклав символічну капсулу на будівництві штаб-квартири зовнішньої розвідки

Фото
Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Турчинов взяв участь у церемонії закладання фундаменту першої будівлі оновленої штаб-квартири Служби зовнішньої розвідки.

Про це повідомляється на сайті Турчинова.

"Сьогодні розпочато будівництво сучасного розвідцентру європейського рівня", - йдеться у повідомленні.

Звертаючись до особового складу СЗРУ, Турчинов зазначив, що гібридна агресія РФ триває по всіх напрямках - військовому, економічному, енергетичному, кібернетичному, інформаційному тощо.

"У нинішніх умовах жорсткого протистояння розвідтовариство повинно мати сучасні технології реалізації поставлених державою завдань. СЗРУ впевнено рухається у цьому напрямку, відпрацьовується передова технологія космічної розвідки з використанням напрацювань вітчизняних фахівців, серйозні кроки зроблено у кібернетичній та в інших складових розвідувальної діяльності", - наголосив Турчинов.

Читайте також: Росія намагатиметься використати вибори в Україні для гібридної агресії - Турчинов

За його словами, незважаючи на складну економічну ситуацію, фінансування сектору безпеки і оборони щороку збільшується. "Але будь-яка сучасна техніка і технології, будь-яка зброя не працює без професіоналів, які забезпечують реалізацію поставлених державою завдань. Саме від вашого професіоналізму, патріотизму, відповідальності і героїзму залежить майбутнє української розвідки і наш шлях до перемоги", - сказав він.

Будівництво першої будівлі оновленої штаб-квартири української зовнішньої розвідки / Фото: turchynov.com

Секретар РНБО України також оглянув будівництво об'єктів соціальної сфери, зокрема гуртожитків та будинків малосімейного типу для офіцерів розвідки, а також ознайомився з новітніми зразками озброєння та спецзасобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-