Відкрилася виставка-конкурс фоторобіт журналістів Львівщини й Луганщини «Наші Герої»

Відкрилася виставка-конкурс фоторобіт журналістів Львівщини й Луганщини «Наші Герої»

Фото
Укрінформ
У Львові в межах проекту «Україна єдина: Журналісти Львівщини та Луганщини «за»!» відкрилась фотовиставка «Наші Герої». Експозиція складається зі світлин, які фотомитці з двох регіонів надсилали на фотоконкурс.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

“Аналогічна виставка відбувається зараз у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації. Це означає, що медійні обміни в дії”, - зазначив голова Львівської облради Олександр Ганущин.

Фотовиставка "Наші герої" у Львові / Фото: www.oblrada.lviv.ua

За його словами, за час, поки готувалась експозиція, сталася подія, яка нагадує нам - в країні війна триває, вона не завершена, а на сході гинуть наші захисники. Один із фотокореспондентів, якому лише 23 роки, подав свої світлини на конкурс, і виконуючи завдання, підірвався на російській міні. Він не загинув, але втратив ногу. Сьогодні цю виставку присвячують йому і усім Героям, які захищають нашу землю.

Відкриття фотовиставки "Наші Герої" у Сєвєродонецьку / Фото: Ковальов Олексій, Укрінформ

Відсьогодні стартує он-лайн голосування за кращу світлину експозиції за посиланням. Три автори за призові місця отримають грошові винагороди.

Конкурс «Наші Герої» покликаний налагодити міжрегіональні контакти, об’єднати зусилля задля підтримки наших захисників, а також зробити відомими для загалу імена наших Героїв та прославити їх у фотороботах, на виставках.

Читайте також: На Львівщині встановили пам’ятний хрест загиблим воїнам Української гальцької армії

Проект здійснюється в рамках Програми “Змінимо країну разом”, яка реалізується Асоціацією “Єврорегіон Карпати – Україна” та фінансується за кошти обласного бюджету Львівської області й компанії ДТЕК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-