Загибель офіцера у військовій частині під Києвом розслідують як умисне вбивство

Загибель офіцера у військовій частині під Києвом розслідують як умисне вбивство

Укрінформ
Національна поліція розслідує як умисне вбивство загибель офіцера у військовій частині у місті Бровари Київської області.

Про це поінформував на своїй сторінці у Facebook речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

«За фактом загибелі офіцера слідчим Деснянського управління поліції ГУ НП в місті Києві до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», - написав речник.

За його словами, 06.10.2018 о 21:40 на території військового містечка у м. Бровари Київської області в боксі автомобільного парку, який не використовується, було виявлено повішеним тіло лейтенанта ЗСУ 1996 р.н. Попередньо встановлено, що, відповідно до наказу командира військової частини, загиблий з 06 на 07.10.2018 був призначений у добовий наряд помічником чергового військової частини.

Читайте також: Вбивці контррозвідника Хараберюша дали 12 років

Речник зазначив, що о 8 ранку 6 жовтня військовослужбовець не з’явився на розвід добового наряду, у зв’язку з чим командування військової частини організувало його розшук.

На місце події виїхала група військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону. На місці події також працювала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції ГУ Нацполіції в місті Києві та група оперативного реагування Центрального управління Військової служби правопорядку.

Під час огляду тіла військовослужбовця судово-медичний експерт попередньо встановив, що смерть настала унаслідок механічної асфіксії. Передсмертної записки не виявлено.

Тіло загиблого доставлено до бюро судово-медичної експертизи м. Київ.

Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-