Гройсман привітав юристів із професійним святом і подякував за тверду волю

Гройсман привітав юристів із професійним святом і подякував за тверду волю

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав юристів із професійним святом та закликав їх спільно готувати надійну основу для повноцінної реалізації правової держави.

Про це йдеться у тексті його привітання, оприлюдненому на Урядовому порталі.

“Висловлюю подяку всім юристам за якісну роботу, без якої були б неможливими зміни на краще у країні. Наше спільне завдання – підготувати надійну основу для повноцінної реалізації правової держави. Адже без цих доленосних змін Україна не зможе досягти успіхів у внутрішніх перетвореннях та в євроатлантичній інтеграції. Долаючи корупцію сьогодні, ми захищаємо майбутнє нашої країни та наших дітей”, - зазначив Гройсман.

За його словами, головним завданням від перших днів незалежності є становлення правової, справедливої, демократичної держави. Для реалізації цього суспільного запиту потрібна безпрецедентна рішучість і солідарність соціальних інститутів і громадянського суспільства, тому що десятиліттями формувалася система відносин у державі, яка виявилась повністю ураженою корупцією, наслідки якої ми досі відчуваємо і докладаємо для її подолання значних зусиль.

Гройсман підкреслив, що системні зміни у країні, які запроваджує уряд, неможливі без реформи судової гілки влади, системи судочинства, без якісного перезавантаження роботи правоохоронних органів. Поступово, крок за кроком, КМУ рухається до поставленої мети і досяг уже значних успіхів. Уряд і надалі докладатиме всіх зусиль, щоб прискорити ці процеси, вийти на новий щабель розвитку суспільних відносин.

Читайте також: Президент і Прем'єр привітали освітян із професійним святом

“Цими змінами ми завдячуємо, перш за все, Вам – українським юристам, Вашій професійності та твердій волі. Саме юристи стоять на варті законності, порядку і першими сигналізують про необхідність змін у тій чи іншій царині суспільних відносин”, - додав він.

Прем’єр-міністр побажав українським юристам професійного зростання, міцного здоров’я, благополуччя, миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-