Торговця з

Торговця з "Петрівки" оштрафували за книжкову контрабанду з РФ

Укрінформ
Держкомтелерадіо виявило та припинило незаконну реалізацію на книжковому ринку "Петрівка" книжкової продукції, завезеної з Російської Федерації без дозвільних документів.

Про це повідомляє прес-служба Держкомітету.

"Адміністративно-господарські санкції застосовано до суб'єкта господарювання ФОП Янковський Р.В. Книжки, які розповсюджувалися без дозвільних документів, вилучено з обігу, а на підприємця накладено адміністративно-господарський штраф у розмірі 37 тис. 230 грн. У разі повторного порушення чинного законодавства сума штрафу становитиме вже 186 тис. 150 грн.", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Україну заборонили ввозити ще дві російські книги

Як нагадують в Держкомтелерадіо, рішення про накладення адміністративно-господарського штрафу підлягає виконанню з моменту його винесення, але не пізніше 15 робочих днів з дати його отримання суб'єктом господарювання. Воно може бути оскаржене протягом 10 робочих днів з дня його отримання.

Станом на 26 вересня уповноваженими посадовими особами Держкомтелерадіо складено 17 протоколів про накладення адміністративно-господарських штрафів. Незаконно ввезену видавничу продукцію вилучено з обігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-