МІП показав студентам фільм про бранців Кремля

МІП показав студентам фільм про бранців Кремля

Укрінформ
Радник міністра інформаційної політики, Герой України Володимир Жемчугов презентував документальний фільм "Бранці Кремля" студентам Київського університету імені Бориса Грінченка.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я добре пам'ятаю, як звучить російська мова самих росіян, як звучать ці "говори". Я тоді відчув, що буде війна... Чому я боровся? Коли я побачив, як в моєму місті їздять російські танки, як зникають люди і знаходять тіла "в посадці", я встав за свій дім, за свою матір", - поділився Жемчугов спогадами після презентації.

Учасники зустрічі побачили відеоролик про фільм, а також отримали диски з повною його версією та інформаційні матеріали.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єра фільму "Бранці Кремля" відбулася 26 лютого 2018 року в Києві на міжнародному форумі «Захоплений півострів: чотири роки опору».

У фільмі, знятому UA/TV, йдеться про те, що за вигаданими обвинуваченнями російські так звані судді ухвалюють вироки громадянам України в окупованому Криму та РФ. Людей судять за те, що вони виходили на мирні мітинги, захищали безпеку України, працювали журналістами, виявляли непокору російській владі.

Читайте також: "Кіборгів" покажуть у Вашингтоні

Як зазначається у відео, загалом 184 роки колонії суворого режиму вже отримали українські політв'язні в Криму, ще 375 років колонії окупаційна влада Криму вимагає для тих ув'язнених, які досі чекають вироків.

Герой України Володимир Жемчугов є радником міністра інформаційної політики України з питань освітніх проектів.

Жемчугов майже рік знаходився у полоні терористів на Донбасі і був звільнений у вересні 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-