Оголошений у розшук Димінський

Оголошений у розшук Димінський "засвітився" на футбольному матчі у Польщі

Фото
Укрінформ
Президент львівського ФК "Карпати" Петро Димінський, якого в Україні оголошено в розшук за вчинення ДТП, побував на товариському матчі свого клубу у Польщі.

Спільне фото з Димінським в Instagram опублікував віце-президент ФК "Карпати" Олег Смалійчук.

"Не важливо, хто навпроти, важливо, хто поруч", - підписав він своє фото з Димінським, зроблене на стадіоні у Ганську.

Як повідомляв Укрінформ, 18 серпня 2017 року в районі села Ямельня у Львівській області автомобіль Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Трила. Тоді провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває за межами України.

30 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проведена експертиза ДНК з подушок безпеки в автомобілі показала, що охоронець Димінського, який взяв на себе провину за ДТП, не був за кермом у момент аварії.

Читайте також: Апеляційний суд залишив у силі заочний арешт Димінського

Нацполіція оголосила Димінського в національний розшук, йому оголошено про підозру за ч.2 ст.286 - "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження".

Кримінальне провадження стосовно Борща спершу закрили у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину. Але нещодавно Андрій Борщ у Печерському районному суді домігся поновлення проти нього кримінальної справи за фактом смертельної ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-