МЗС радить утриматися від поїздок до США через ураган “Флоренс”

МЗС радить утриматися від поїздок до США через ураган “Флоренс”

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України рекомендує співвітчизникам утриматися від поїздок до розташованих на південно-східному узбережжі США штатів Вірджинія, Південна Кароліна та Північна Кароліна у зв’язку з наближенням урагану «Флоренс».

Про це повідомив у Facebook Департамент консульської служби МЗС.

"У зв’язку з наближенням до південно-східного узбережжя Сполучених Штатів Америки (штатів Вірджинія, Південна Кароліна та Північна Кароліна) урагану «Флоренс» та введенням в зазначених регіонах надзвичайного стану, Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися найближчим часом від відвідання зазначених регіонів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нафта дорожчає в очікуванні урагану "Флоренс"

Тим громадянам, які вже перебувають на південно-східному узбережжі США, у Департаменті порадили відслідковувати повідомлення місцевих органів про розвиток ситуації, дотримуватися інструкцій місцевих рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни в розкладі руху сухопутного та повітряного транспорту.

У МЗС також нагадали про можливість скористатися розробленим Міністерством закордонних справ додатком «ДРУГ» - Добровільна реєстрація українських громадян при подорожах за кордон http://friend.mfa.gov.ua задля оперативності в комунікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-