НАЗК знайшло недостовірні дані в деклараціях Денісової

НАЗК знайшло недостовірні дані в деклараціях Денісової

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції виявило недостовірну інформацію у деклараціях екс-народного депутата, Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової за 2015, 2016 та 2017 роки.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Зокрема, як йдеться в повідомленні, за результатами перевірок е-декларацій, які були подані народним депутатом Людмилою Денісовою за 2015, 2016 та 2017 роки, "виявлено ознаки правопорушень, передбачених статтею 366-1 Кримінального кодексу України" (стаття 366-1 ККУ “Декларування недостовірної інформації” - ред.).

Також ознаки правопорушень НАЗК виявило у деклараціях головного державного інспектора ГУ ДФС Юлії Зінченко, депутата Київської міської ради Максима Конобаса, голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка та директора Львівського міського комунального підприємства "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа.

Читайте також: НАЗК направило до суду протокол на депутата Бублика

Ще у трьох посадовців Нацагентство виявило у деклараціях незначні порушення, які не тягнуть за собою адміністративну чи кримінальну відповідальність.

Також НАЗК оголосило про початок перевірки декларацій віце-прем’єр-міністра В'ячеслава Кириленка, віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона, голови Державного агентства резерву Вадима Мосійчука та міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Крім того, НАЗК продовжило термін повної перевірки е-декларацій на додаткові 30 календарних днів, поданих головою Апеляційного суду Одеської області Григорієм Колесніковим за 2015, 2016 та 2017 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-