Сюмар у ГПУ запевнили, що з телефона головреда

Сюмар у ГПУ запевнили, що з телефона головреда "Схем" контент не зніматимуть

Укрінформ
Генеральна прокуратура не зніматиме контент із телефону журналістки і головного редактора програми розслідувань "Схеми" Наталії Седлецької.

Про це коресподентові Укрінформу сказала голова комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар, коментуючи наданий Генпрокуратурі судом доступ до інформації з телефона журналістки.

"Ми зараз спілкуємося з ГПУ з цього приводу. Наскільки мені відомо, не йдеться про прослуховування її телефона. Ми говорили про неприпустимість зняття контенту - і мене запевнили, що мова не йде про зняття контенту. Думаю, найближчим часом буде заява ГПУ з цього приводу", - зазначила Сюмар.

Читайте також: Грубі порушення та розголошення даних: НАБУ просить зняти Холодницького

Як раніше повідомило "Радіо Свобода", Печерський районний суд Києва надав Генеральній прокуратурі України доступ до інформації з телефону журналістки і головного редактора програми розслідувань "Схеми" Наталії Седлецької протягом 17 місяців. В ухвалі суду, зокрема, йдеться про надання доступу слідству до дзвінків та смс-повідомлень журналістки у період з липня 2016-го по листопад 2017 року та до даних про місце розташування її телефону протягом цих 17 місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-