Бренд Ukraine NOW відкритий для всіх - Мінінформ

Бренд Ukraine NOW відкритий для всіх - Мінінформ

Фото
Укрінформ
Бренд "Ukraine NOW" відкритий для всіх, тому кожен може узяти безкоштовно цю модель та наповнювати її своїм змістом.

Про це сказала перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова під час форуму "Перспективи брендингу "Ukraine NOW" в проектах креативних індустрій", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Бренд розповідає про Україну, як про країну можливостей, про те, що наша держава являє собою зараз. Важливо, що цей бренд є відкритим і навантажити його сенсом у різних сферах може будь-хто, від культури до фешн індустрії. Сама по собі конструкція є порожньою, кожен із вас може використовувати його абсолютно безкоштовно", - сказала Джапарова.

Заступник міністра поділилася з присутніми планами на майбутнє. Зокрема, вже у вересні планується презентувати модульний брендбук, який покаже як можна його використовувати. Кожен зможе використати цей бренд. Нині ж Україна веде переговори з великими міжнародними групами з точки зору контексту цього бренду, додала вона.

Читайте також: На популяризацію України за кордоном цьогоріч витратять 35 мільйонів - МІП

Як зазначила керівник департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів Роксолана Стадник, робота над створенням цього бренду була важкою, але надзвичайно цікавою. "Ми сподіваємося на те, що цей знак "Ukraine Now" отримуватиме своє визнання та винагороди", - сказала вона.

Стадник наголосила, що цей бренд можуть активно використовувати не тільки органи влади, а й бізнес.

Форум «Перспективи брендингу Ukraine Now в проектах креативних індустрій» / Фото: Данііл Шамкін, Укрінформ

Форум "Перспективи брендингу "Ukraine NOW" в проектах креативних індустрій" відбувається у Києві у Мистецькому арсеналі в рамках "Ukrainian Fashion Week". Він покликаний продемонструвати варіативність використання бренду "Ukraine NOW" та стати платформою для обговорення з лідерами креативних індустрій в проектах, що реалізуються в Україні та за кордоном.

Читайте також: Бренд Ukraine NOW незабаром презентують у США, Канаді та Австралії

Організували форум Міністерство інформаційної політики України спільно з командою UFW.

Нагадаємо, 10 травня 2018 року Уряд схвалив бренд "Ukraine NOW", розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики.

У 2017 році Banda отримала Red Dot за дизайн ВДНГ, а також головну відзнаку – Red Dot Grand Prix – за брендинг Євробачення-2017 спільно з агенцією Republique.

Red Dot Design Award – міжнародна дизайнерська премія, яка існує понад 50 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-