Бренд Ukraine NOW незабаром презентують у США, Канаді та Австралії

Бренд Ukraine NOW незабаром презентують у США, Канаді та Австралії

Укрінформ
Офіційний бренд України Ukraine NOW наприкінці вересня планується презентувати в Нью-Йорку (США), Торонто (Канада) та в Австралії.

Про це заявив державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко на прес-конференції в Укрінформі.

"У нас завершується тендер на розміщення бренду Ukraine NOW на телеканалах іноземних й уже на початку вересня піде соціальна промореклама України, плюс було розміщення в кількох країнах, у тому числі в Лондоні на зупинках; плануємо найближчим часом - на кінець вересня презентацію (бренду - ред.) у Нью-Йорку, Торонто, Австралії", - сказав він, нагадавши, що нещодавно презентація бренду пройшла в Лондоні.

Крім того, Біденко розповів, що планується поширення бренду Ukraine NOW і на показах Ukrainian Fashion Week. За словами держсекретаря МІП, можливо, що зображення бренду буде розміщено на футболках та кофтах відомих дизайнерів.

Біденко підкреслив, що бренд Ukraine NOW є єдиним для всіх органів влади й у ньому закладений посил, що Україна є країною можливостей, Україна є країною без кордонів, добрих, щасливих людей, країною потенціалу і стартапів. Він також додав, що бренд є відкритим, будь-хто може його використовувати, та пообіцяв, що до кінця серпня завершиться робота над розробкою спеціального бренд-буку й буде створено відповідний модульний каркас в онлайні, який дозволить друкувати логотип Ukraine NOW на сувенірній продукції.

Читайте також: Мінінформ привіз бренд Ukraine NOW у Лондон

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня 2018 року Кабінет Міністрів затвердив бренд Ukraine NOW, який був створений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики.

23 липня МІП презентувало бренд у Лондоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-