В Україні сьогодні відкриють 25 нових модернізованих шкіл - Порошенко

В Україні сьогодні відкриють 25 нових модернізованих шкіл - Порошенко

Відео
Укрінформ
В Україні лише сьогодні відкривають 25 нових і модернізованих шкіл, і це є демонстрацією пріоритетів держави і нашою відповіддю на дії російського агресора, який несе лише руйнацію.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи на святі Першого дзвоника у ліцеї "Наукова зміна", повідомляє кореспондент Укрінформу

"Ліцей і школа у Добропіллі є символами. Школа, яка зараз відкривається у Донецькій області, і є нашою відповіддю на дії агресора. Ми відновлюємо інфраструктуру Донбасу, ми будуємо нові дороги, ми будуємо нові школи і дитячі садки. І лише сьогодні в Україні відкрито 25 нових і глибоко модернізованих шкіл. Це є демонстрацією нашого пріоритету", - сказав Порошенко.

Він висловив упевненість у тому, що ми найближчим часом маємо повернути український прапор і український суверенітет на Донбасі. 

На переконання Глави держави, люди, які живуть по різні боки лінії зіткнення, бачать відмінність між тим, що, з одного боку, дає нова українська держава, а з іншого боку - те, що демонструє "русский мір". 

Читайте також: Гройсман і Гриневич привітали з початком навчання учнів опорної школи на Київщині

Порошенко також побажав учням ліцею вчитися на відмінно, щоб успішно продовжити розпочаті в Україні реформи.

"У мене в житті є дуже багато досягнень, але я як найбільше досягнення згадую, коли мене хвалили вчителі, згадую свої виграші на олімпіадах - і наукових, і спортивних. І я впевнений у тому, що ліцей, де ми сьогодні знаходимося, так само, як і нова школа в Добропіллі є дуже гарним місцем, де ми зможемо всього цього навчитися", - сказав Президент.

Фото: http://www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-