Гройсман і Гриневич привітали з початком навчання учнів опорної школи на Київщині

Гройсман і Гриневич привітали з початком навчання учнів опорної школи на Київщині

Фото, відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і міністр освіти Лілія Гриневич на святі першого дзвоника у Шкарівській опорній школі Білоцерківської райради на Київщині привітали учнів з початком навчального року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми розпочинаємо проект нової освітньої школи - нові знання, сучасні, якісні, нове середовище. Це те, що зможе відкрити таланти і можливості наших молодих людей... Зі святом вас, добра і успіхів", - сказав Гройсман.

У свою чергу, міністр освіти побажала дітям цікавого навчання і успіхів в житті.

Гройсман та Гриневич також оглянули приміщення Шкарівської опорної школи.

Читайте також: Порошенко: Витрати на освіту - це інвестиції в майбутнє

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Як зазначають у Міносвіти, головна мета – створити школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

Гройсман і Гриневич привітали з початком навчання учнів Шкарівської опорної школи / Фото: Мусієнко Владислав

У рамках процесу децентралізації влади в Україні відбувається активне утворення об’єднаннях територіальних громад (ОТГ), освітніх округів та опорних навчальних закладів.

Загальноосвітні навчальні заклади, що є опорними, створюються для рівного доступу усіх дітей до якісної освіти, раціонального і ефективного використання ресурсів, та є одним із механізмів реформування системи загальної середньої освіти й упорядкування шкільної мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-