У Авакова відхрещуються від спецталонів, які

У Авакова відхрещуються від спецталонів, які "гуляють" у Facebook

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ заявляють про фейкову сторінку у Facebook "Я підтримую НАБУ", яка розповсюджує фото оперативного талона для органів та підрозділів МВС для забезпечення безперешкодного проїзду, який нібито підписаний міністром Арсеном Аваковим.

Про це у Facebook повідомив директор Департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.

"У помийно-смітниковій ФБ спільноті із промовистою назвою «Я підтримую НАБУ» розповсюджується дешева підробка: фото нібито талона оперативного прикриття на транспортний засіб за підписом нібито міністра Арсена Авакова виданий, увага, 17 березня 2018 року. Офіційно стверджую - це дешева примітивна підробка дилетантів і очевидна вона кожному, хто хоч трошки обізнаний із реаліями і специфікою оперативної роботи", - написав Шевченко.

Читайте також: НАЗК внесло припис Авакову

Він зазначив, що з дня створення Національної поліції України подібні спецталони, які справді необхідні окремим поліцейським для законної негласної оперативно-розшукової роботи, видає і підписує суто голова Нацполіції України. "Ним у березні 2018 року вже понад рік був Сергій Князєв, а не міністр внутрішніх справ. Це тільки перший очевидний ляп цього дешевого псевдовикриття. Закликаю не розповсюджувати його, не цитувати і не використовувати взагалі як джерело інформацію цю ФБ спільноту дилетантів, яка не гребує наповнювати свою стрічку такими примітивними фейками", - наголосив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-